Culligan waterverzachter: wateroplossingen op maat

Overmatig kalk is een lastig probleem. Zo kan het tot flinke schade aan je waterleidingen en apparaten zoals wasmachines en vaatwassers lijden. Gelukkig kun je deze problemen eenvoudig voorkomen en verhelpen met een hoogwaardige waterverzachter van Culligan.

Lees onderstaand artikel en kom meer te weten over het merk Culligan, bekijk diverse modellen en vergelijk daarnaast verschillende offertes voor de installatie van een waterverzachter.

De voordelen van Culligan waterverzachters

Culligan waterverzachtersCulligan is een ware marktleider op het gebied van waterverzachter. De waterverzachters zorgen ervoor dat het water in jouw leidingen zacht blijven en kalk en magnesium niet blijven hechten.

De waterverzachters van het merk zijn razend populair en bieden dan ook tal van voordelen. Zo zijn de waterverzachters zuinig in energieverbruik en kun je flink op reinigingsproducten besparen. Zo is het gebruik van ontkalkingsproducten met de aanschaf van een waterverzachter niet meer nodig. Hiermee bespaar je niet alleen op je uitgaven, maar bespaar je ook schade aan het milieu.

Een waterleiding waarin te veel kalk is opgehoopt kan tot kalkaanslag lijden. Hierdoor ontstaat corrosie en kunnen apparaten zoals de vaatwasser en de wasmachine flink beschadigd raken. Met een waterverzachter zorg je ervoor dat kalk en magnesium simpelweg uit de leidingen verwijderd kunnen worden en zorg je ervoor dat al jouw apparaten en waterleidigen weer langdurig mee kunnen gaan.

Een waterverzachter kan je daarnaast flink wat schade besparen. Zo zorgen de waterverzachters ervoor dat je kleren schoner worden en langer mee gaan en je waterleidingen beter schoon blijven.

Ten slotte kan een waterverzachter de kwaliteit van het water flink verbeteren en zorg het zachte water voor een betere huid en voor gezond haar.

Culligan waterverzachters: Family vs. modernity

De waterverzachters van Culligan zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, afmetingen en eigenschappen. Elk model heeft zo zijn voor- en nadelen. De meest populaire modellen zijn de wasverzachters uit de Culligan family-reeks modellen en de Culligan Modernity-reeks modellen.

De prijzen van de waterverzachters hangen samen met de reeks, de inhoud en het vermogen van de waterverzachters.

Ontvang je prijs op maat

De Culligan Family-reeks

Met de Family-reeks waterverzachters wordt de strijd tegen kalk een fluitje van een cent. De Family-reeks modellen zijn speciaal voor huishoudens en zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen. De kleinste waterverzachters beschikken over gemiddeld 10 liter hars.

Ben je opzoek naar een groter model met meer inhoud? Kies dan voor een Family-reeks model met maar liefst 42 liter hars. De meeste Family-reeks modellen kosten rond de 1000 tot 1500 euro.

De Culligan Modernity-reeks

De Modernity-reeks modellen zijn met name geschikt voor industrieel gebruik en zijn ideaal voor grootschalige waterprocessen en waterverbruik. De waterverzachters zijn over het algemeen vaak volumegestuurd en voorzien van een handige zoutbak met voeler.

Ook worden de Modernity-reeks waterverzachters geleverd met een overzichtelijke OLED-display met vier regels en zijn de waterverzachters beschikbaar in diverse afmetingen. De prijzen zijn zeer uiteenlopend en variëren per model, capaciteit en inhoudt.

Over het algemeen liggen de prijzen tussen de €500 tot €1.500 en kunnen voor sommige modellen oplopen tot rond de €3.500.

Vergelijk waterverzachters

Wie is Culligan?

Culligan waterverzachtersCulligan is de expert op het gebied van waterbehandelingstoepassingen voor zowel huishoudelijk, commercieel en industrieel gebruik. Het bedrijf werkt al meer dan 80 jaar aan wereldwijde waterproblemen doormiddel van tal van geavanceerde systemen.

Naast waterverzachters is het bedrijf ook gespecialiseerd op het gebied van waterfiltratiesystemen, drinkwatersystemen met omgekeerde osmose en flessenwater en zoutafgifte. Daarmee draagt het bedrijf bij aan verfrissend, schoon en zuiver water.

Wanneer een Culligan waterverzachter installeren?

Wanneer jouw waterleidingen beschadigd zijn, of wanneer je veel last hebt van overtollig kalk in de leidingen of in apparaten zoals je wasmachine, is het aan te raden om een waterverzachter te installeren. Hierdoor zorg je dat het water in jouw leidingen optimaal zacht blijft. Ook wanneer je dergelijke problemen op het gebied van overmatig kalk en magnesium wilt voorkomen kun je een waterverzachter installeren ter preventie van kapotte en beschadigde leidingen.

Ten slotte zijn de waterverzachters van Culligan simpelweg geschikt voor iedereen die graag zo zacht mogelijk water wil voor huid en haar en voor degene die graag een waterverzachter van hoogwaardige kwaliteit wil.

Op zoek naar de beste waterverzachter? Vergelijk offertes!

Ben je op zoek naar een geschikte waterverzachter van hoogwaardige kwaliteit? Dan ben je bij de waterverzachter modellen van het merk Culligan bij het juiste adres. Bekijk snel het aanbod aan diverse modellen van het merk en vindt het type dat het beste bij jouw situatie aansluit. Vergelijk diverse afmetingen en functies en kies de gewenste hars inhoud.

Het installeren van een waterverzachter kan een specialistische klus zijn. Zo moet je het systeem aansluiten op de riolering en op de waterleiding en is het daarnaast van belang om te zorgen voor een goede overloopaansluiting om overtollig water eenvoudig af te voeren.

Hierbij is kennis en vakmanschap van belang en staat nauwkeurigheid voorop. Gelukkig zijn er tal van vakmannen die je hierbij kunnen helpen. Zo kun je vrijblijvend advies vragen en kijken welke waterverzachter voor jouw situatie het meest geschikt is.

Ook kun je vrijblijvend offertes aanvragen en verschillende erkende installateurs met elkaar vergelijken. Hierdoor vind je ongetwijfeld de juiste waterverzachter en installateur voor jouw klus.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Vergelijk waterverzachter offertes
1. Welk type dienst zoekt u?

2. Beschrijf uw project

3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Opladen
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.