Aqua Service prijzen: aanbod, waterverzachters en ervaringen

Benieuwd naar het aanbod van Aqua Service? In dit artikel lees je alles over de verschillende waterbehandelingssystemen die Aqua Service produceert, levert en installeert. Op zoek naar de ideale waterverzachter voor bij je thuis? Bekijk dan het overzicht met opties onderaan deze pagina, of neem vrijblijvend contact op met een of meerdere experts via onderstaande knop.

Aquaservice aanbod

Aqua Service specialiseert zich sinds 1970 in waterbehandelingssystemen. Het bedrijf produceert en installeert een reeks oplossingen voor hard water, regenwater, grondwater en ondrinkbaar water.

Een schep met onthardingszout voor een Aqua Service waterverzachter op een zwarte ondergrond met dramatische belichting.

Waterontharders met zout

Aqua Service heeft verschillende particuliere en professionele waterverzachters op basis van ionenuitwisseling op de markt gebracht. Verder in dit artikel vind je een volledig overzicht met modellen.

Het aanbod van Aqua Service verkennen?
Ontvang gratis en vrijblijvende offertes en advies op maat.
arrow Ontvang offertes

Waterbehandelingssystemen

Naast waterontkalkers produceert en installeert Aqua Service verschillende systemen voor het behandelen van water.

1. Keukenkranen met waterfilter

De Aqua Pro keukenkranen filteren je leidingwater. Uit de kranen haal je (gekoeld of warm) plat water of bruiswater. De ingebouwde filter haalt verschillende ongezonde en ondrinkbare stoffen uit je drinkwater.

2. Waterkoelers en drinkwatersystemen 

Met een waterkoeler of klein drinkwatersysteem in huis, op kantoor of in je horecazaak verzorg je veilig en drinkbaar water. Je hebt de keuze uit kleine, particuliere toestellen zoals de Aqua Assist en grotere units zoals de Hydrazon Touch Free.

Een Aqua Service technieker in een blauwe overal. In zijn handen verschillende waterbehandelingssystemen voor drinkwater en sanitair water.

3. Aquamix Filter voor grondwater

Zware metalen, een hoge waterhardheid, ammoniak en organische stoffen vormen een risico voor je gezondheid. Helaas zitten die stoffen maar al te vaak in ons grondwater. Veilig grondwater gebruiken in huis? Dat kan met Aquamix Filter. Het toestel haalt kalk, mangaan, ammonium, ijzer en organische stoffen uit je grondwater.

4. Cintropur Regenwaterfilter

Regenwater recupereren en tactisch inzetten? Dat kan met de Cintropur regenwaterfilters. Het apparaat filtert, zuivert en steriliseert je regenwater. De filter haalt grote en kleine zwevende deeltjes uit het regenwater.

Een actieve koolfilter haalt ongewenste geurtjes, smaakjes en pesticiden en herbiciden uit het regenwater. In een laatste stap wordt het regenwater behandeld en gesteriliseerd met UVC.

Een blauw waterbehandelingssysteem van Aqua Service voor de recuperatie van regenwater.

Aqua Service waterverzachters

Waterverzachters zetten hard, kalkrijk water om in zacht, kalkvrij water. Daarvoor maken traditionele waterontharders zoals die van Aqua Service gebruik van een cilinder met speciale harsen. De harskorrels halen de kalkionen uit het harde water, waardoor het water zacht wordt.

Zacht water is beter voor onder meer je huid en haren, maar ook voor je waterleidingen, je wasmachine, kraanwerk en je warmwaterinstallatie.

Welke waterverzachters vind je bij Aqua Service?

Smartflow 125 en 250

De Smartflow waterverzachters zijn elektronisch en volumegestuurd. Je hebt de keuze uit de Smartflow 125 en de Smartflow 250.

Smartflow 125Smartflow 250
Capaciteit zoutreservoir25 kilogram50 kilogram
Inhoud harscilinder12,5 liter25 liter
Geschikt voor gezinnen van…1 tot 3 personen4 tot 6 personen
Met een waterverbruik van…100 tot 300 liter per dag300 tot 450 liter per dag

Wat is volumegestuurd? 

De harscilinders die het water ontharden, raken na verloop van tijd verzadigd. Ze kunnen dan geen kalk meer uit je water filteren. Om te verzekeren dat het systeem efficiënt blijft werken, moeten de harscilinders gespoeld worden. Dat gebeurt tijdens de regeneratiecyclus.

Bij een volumegestuurd systeem gebeurt die regeneratie pas wanneer een bepaald aantal liter water onthard werd.

Die volumesturing is de meest zuinige aansturing van de regeneratiecyclus. Andere systemen zijn tijdsgestuurd, en regenereren op een bepaald tijdstip. De kans bestaat dan dat het systeem regenereert nog voordat de harscilinders verzadigd zijn, wat een verspilling van zout en spoelwater betekent.

Harskorrels uit een Aqua Service waterontkalker die werkt op basis van ionenuitwisseling.

Small 100 en 200

De Small waterontharders herken je aan hun compacte, slanke design. Je plaatst zo’n toestel gemakkelijk in een kleine ruimte. Net als de Smartflow toestellen gaat het om elektronische, volumegestuurd waterontharders die werken op basis van ionenuitwisseling.

Small 100Small 200
Capaciteit zoutreservoir10 kilogram25 kilogram
Inhoud harscilinder10 liter21 liter
Geschikt voor gezinnen van…1 tot 3 personen4 tot 6 personen
Met een waterverbruik van…100 tot 300 liter per dag300 tot 450 liter per dag

De Small verzachters hebben een kleiner zoutreservoir dan de Smartflow waterontkalkers. Dat betekent dat het toestel minder ruimte inneemt, maar ook dat je het zoutreservoir mogelijks wat frequenter moet aanvullen.

New Baby

Zeer weinig ruimte beschikbaar, of plaats je jouw waterontharder liefst op een zo onopvallend mogelijke plek? Dan is de New Baby de ideale oplossing.

Het toestel is 18 centimeter breed, 35 centimeter diep en 47 centimeter hoog. Met die afmetingen is het een van de kleinste waterverzachters op de markt.

New Baby is elektronisch en volumegestuurd. Het apparaat heeft een zoutreservoir van 10 kilogram en een harsinhoud van 5 liter.

De oplossing voor jouw kalkprobleem
… is slechts enkele klikken verwijderd.

Professionele waterontharding

Een waterontharder nodig voor je horecazaak, bedrijf, zorginstelling of andere locatie? Bij Aqua Service vind je verschillende professionele, industriële en grootof kleinschalige oplossingen op maat.

Gebruik het formulier onderaan dit artikel en ontvang info en offertes op maat.

Twee zwarte Aqua Service waterverzachters tegen een koningsblauwe achtergrond.

Installatie en onderhoud

Bij Aqua Service kun je niet enkel terecht voor de aanschaf van je waterbehandelingssysteem. Het bedrijf levert, installeert en onderhoudt ook waterverzachters.

Laat je waterontharder jaarlijks of tweejaarlijks onderhouden door een professional. Zo vermijd je problemen en defecten met je waterverzachter.

Jouw water in handen van een specialist?
Ontvang vrijblijvend advies van experts en vind de ideale oplossing voor jouw situatie.
arrow Ontvang offertes

Aqua Service ontkalker ervaringen

Aqua Service klanten zijn over het algemeen zeer tevreden. 

1

Vlotte klantenservice

Klanten worden snel geholpen via mail of telefoon.

2

Correcte installatie

Aqua Service techniekers zijn bekwaam en voorzien een correcte, veilige aansluiting van nieuwe waterverzachters.

3

Onderhoud en begeleiding

Ook na plaatsing mogen klanten rekenen op een vlotte service, degelijk onderhoud en begeleiding bij vragen en problemen.

4

Hoogwaardige waterverzachters

Aqua Service waterverzachters zijn gemaakt van duurzame, kwalitatieve materialen en ontharden het water efficiënt.

Problemen met hard water? Vind een oplossing op maat

Wil je een Aqua Service of andere waterontharder laten plaatsen? Heb je vragen over waterbehandelingssystemen? Of ben je op zoek naar de ideale oplossing voor jouw hard en/of ondrinkbaar leidingwater? Vul dan onderstaand formulier in.

Je ontvangt gratis en volledig vrijblijvende offertes op maat en advies van specialisten. Zo vind je gegarandeerd de juiste oplossing voor jouw situatie!

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Vergelijk waterverzachter offertes
1*. Welk type dienst zoekt u?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.